Typehus rådgivning

Det er en investering i fremtiden at bygge et nyt hus. Da i som familie skal opholde jer i det i mange år, handler det om at få indrettet sig med alle jeres boligdrømme intakte – hvilket betyder, at indretningen er egnet til netop jeres liv, materialerne er de helt rigtige efter jeres smag og finishen ser ud og føles fantastiske.
Hvis I går med tanken at få bygget et typehus eller allerede har et igangværende husprojekt, kan i ved at investere i uvildig rådgivning til jeres boligbyggeri spare både penge og besvær.
For mens mange tilfredse kunder får bygget flotte typehuse, afviger mange af disse byggerier også i større eller mindre grad fra standardløsningen, og det kan blive en rodet affære uden den rette rådgivning. Individuelle valg kan komplicere typehusfirmaets tilgang til projektet unødigt grundet eksempelvis manglende erfaring. Men det er netop disse individuelle valg der kan skabe jeres drømmehus.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING SIKRER DEN BEDSTE BYGGEPROCES
Ofte ønsker i at sætte et personligt præg på huset eller udskifte visse elementer med jeres foretrukne materialer eller løsninger, og det kan blive dyrt og uoverskueligt uden den rette indsigt i kontrakter, dokumenter og tilbudsgivning.
Årsagen er, at man uden byggeteknisk erfaring ofte har svært ved at gennemskue byggefirmaets tilbud, der pludselig fraviger fra den indgangsvinkel, der inspirerede valget af netop jeres boligtype.
Hos ditbyggeri.dk får I en uvildig samarbejdspartner, der med professionel typehus rådgivning er medvirkende til en smidig byggeproces uden gnidninger.
Ved at lade os gennemgå tilbuddet og projektmaterialet og holde kontakt på jeres vegne, får I en bedre byggeproces, hvor vores ekspertise sparer jer tid og besvær og penge.

Typehus rådgivning hos ditbyggeri.dk hjælper jer igennem hele bygge processen
Vi kan tilbyde:
1.       Gennemgang af projektmateriale og udbuds rådgivning
2.      Gennemgang af tilbud og kontraktmateriale fra entreprenør/ byggefirma
3.      Tilsyn i byggeperioden
4.      Gennemgang af huset inden aflevering
5.      Udarbejdelse af mangelliste.
Alle ovenstående punkter kan kombineres og sammensættes, så de passer 100% til netop jeres behov og byggeprojekt. På den måde er I garanteret en løsning, der varetager jeres boligdrømme helt uvildigt.

HELE JERES BOLIG DRØM – UDEN HALVE LØSNINGER.

KONTAKT OS
Har I tvivl eller spørgsmål om, hvorvidt I har behov for rådgivning til netop jeres husprojekt? Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende samtale omkring jeres situation og kommende byggeri.
Få 100 % uvildig og konstruktiv typehus rådgivning – kontakt ditbyggeri.dk